Expecting Rain

Go to main page
It is currently Fri October 20th, 2017, 03:29 GMT

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: Tue October 7th, 2008, 23:09 GMT 
Senior Moderator
User avatar

Joined: Fri March 2nd, 2007, 15:48 GMT
Posts: 3433
Location: beneath the diamond sky with one hand waving free
What does this message mean? I often get it when I try to view new posts or my posts.

Is it a problem with the site? It seems to come & go arbitrarily.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat October 25th, 2008, 17:39 GMT 
User avatar

Joined: Sat September 22nd, 2007, 16:51 GMT
Posts: 2534
Location: Germany
that message means you gotta wait a little while, either you just did a search or the database is having to many users accessing it at once.

tom.paine


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed December 2nd, 2009, 22:00 GMT 
Senior Moderator
User avatar

Joined: Fri March 2nd, 2007, 15:48 GMT
Posts: 3433
Location: beneath the diamond sky with one hand waving free
Thank you, TomPaine56!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri September 24th, 2010, 13:19 GMT 
Promethium Member
User avatar

Joined: Sat October 27th, 2007, 12:44 GMT
Posts: 16692
Location: Workin' as a postal clerk
Seems to be happening much often lately, and individual posts can take a long time to load, from different computers too. New server? Is ER growing? Whatever it is, I hope the problems are rectified soon, this is usually a very quick loading site (essential for the short attention span folks).


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri September 24th, 2010, 14:08 GMT 
Site Owner
User avatar

Joined: Thu October 28th, 2004, 08:07 GMT
Posts: 448
Location: Oslo, Norway
I am talking to Hostgator support right now.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri September 24th, 2010, 14:21 GMT 
Site Owner
User avatar

Joined: Thu October 28th, 2004, 08:07 GMT
Posts: 448
Location: Oslo, Norway
Will try try to repair the forum database - it means the forums will be down for a while.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri September 24th, 2010, 14:25 GMT 
Site Owner
User avatar

Joined: Thu October 28th, 2004, 08:07 GMT
Posts: 448
Location: Oslo, Norway
Repair Complete


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri September 24th, 2010, 14:27 GMT 
Promethium Member
User avatar

Joined: Sat October 27th, 2007, 12:44 GMT
Posts: 16692
Location: Workin' as a postal clerk
Allow me to express my thanks to you, Karl, for all you've done here. It's been a grand resource and destination for longer than I can remember.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri September 24th, 2010, 14:36 GMT 
Site Owner
User avatar

Joined: Thu October 28th, 2004, 08:07 GMT
Posts: 448
Location: Oslo, Norway
Still no search - will have to enlist Mad Cow for this!
High server load too - what are people doing? :-)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri September 24th, 2010, 17:05 GMT 
Senior Moderator
User avatar

Joined: Thu October 26th, 2006, 02:28 GMT
Posts: 24048
Location: I'm in Bostontown in some restaurant.
Seems slow. Probably because Bob announced new show dates in the US and everyone's checking & talking about it.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat September 25th, 2010, 13:40 GMT 

Joined: Sat May 23rd, 2009, 23:52 GMT
Posts: 4268
I'd had no idea that others were having a problem too. I've been having big problems today with loading taking as much as 6-7 minutes, as well as with the "You cannot use the search" message, which, when it appears, prevents forum usage for as long as 30 minutes or more.

Bob just announce a New York date for the fall tour? That's the only reason I can come up with. :D


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue October 5th, 2010, 13:17 GMT 

Joined: Sat May 23rd, 2009, 23:52 GMT
Posts: 4268
I seem to be having this problem almost daily anymore, but exclusively in the morning (I'm on Eastern Standard Time). Anyone else?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue October 5th, 2010, 13:24 GMT 
Titanium Member
User avatar

Joined: Wed May 13th, 2009, 01:17 GMT
Posts: 6972
Sorry but you cannot use search at this time. Please try... happens every day around lunch time (UK time - 13:00 - 14:00 -ish). I've always assumed that maintenance is run on the database at that time. If I want to use the board at that time, I access forums via the index page.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed October 20th, 2010, 13:36 GMT 
Promethium Member
User avatar

Joined: Sat October 27th, 2007, 12:44 GMT
Posts: 16692
Location: Workin' as a postal clerk
I tend to get it about the same time(s) of day as well. The most irritating thing is how long it takes to load a page...even at work where the connection is top notch and even pages with huge pictures or movies load instantly.

Anything that makes it harder to sneak a peak at work is NO GOOD :wink:


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed October 20th, 2010, 13:55 GMT 
Titanium Member
User avatar

Joined: Mon February 25th, 2008, 15:53 GMT
Posts: 5696
Location: watching the river flow
I get the "You cannot use the search" message in the mornings constantly until about 9 AM Central time :?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed October 20th, 2010, 15:37 GMT 
Titanium Member
User avatar

Joined: Wed May 13th, 2009, 01:17 GMT
Posts: 6972
Blonde on Bob wrote:
I get the "You cannot use the search" message in the mornings constantly until about 9 AM Central time :?

That ties in fairly well with my lunch-time problems - approx 13:00-ish to 14:30-ish GMT every day = 07:00-ish to 08:30-ish Central time.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed October 20th, 2010, 23:37 GMT 
Titanium Member
User avatar

Joined: Wed May 13th, 2009, 01:17 GMT
Posts: 6972
The same thing seems to happen quite often around midnight GMT (18:00 Central time). I've been unable to use Search for the last half hour...

EDIT: Search available again at 01:00 GMT. Off for 1 hour approx.


Last edited by supermabel1 on Thu October 21st, 2010, 00:03 GMT, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed October 20th, 2010, 23:51 GMT 
Mercury Member
User avatar

Joined: Thu July 10th, 2008, 15:11 GMT
Posts: 11530
Location: brighton uk
me too - around lunchtime and at midnight GMT, very annoying. One can circumvent this by going via the main board onto discussions but it aint the same.... i doubt it is overuse of the forum... we need boffins NOW


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed October 27th, 2010, 13:41 GMT 
Promethium Member
User avatar

Joined: Sat October 27th, 2007, 12:44 GMT
Posts: 16692
Location: Workin' as a postal clerk
The slow loading of threads is an even bigger problem, for me. That wasn't really a problem until recent months...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed October 27th, 2010, 13:41 GMT 
Promethium Member
User avatar

Joined: Sat October 27th, 2007, 12:44 GMT
Posts: 16692
Location: Workin' as a postal clerk
The slow loading of threads is an even bigger problem, for me. That wasn't really a problem until recent months...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu October 28th, 2010, 21:55 GMT 
Promethium Member
User avatar

Joined: Tue August 28th, 2007, 07:16 GMT
Posts: 23501
Location: any where a music tragic might be found
It still happens on virtually a daily basis.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri October 29th, 2010, 00:16 GMT 
Titanium Member
User avatar

Joined: Wed May 13th, 2009, 01:17 GMT
Posts: 6972
oldmanemu wrote:
It still happens on a daily basis.


Fixed that one for you oldmanmenu. :|

As I suggested above, this is probably due to daily database maintenance procedures.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri November 12th, 2010, 15:07 GMT 
Titanium Member
User avatar

Joined: Wed May 13th, 2009, 01:17 GMT
Posts: 6972
The lunch-time (UK time...) problem seems to be getting longer.

Search has been unavailable since noon GMT. It is now 3:00 pm GMT. Search has been unavailable for 3 hours and counting.

Have admins or the owners queried this with the service provider?

Not whining. You can access the forums via the Board Index. But maybe an explanation/promise of an investigation from the service provider might be in order?

EDIT: Or maybe change the message to suggest we try again in a few hours rather than a few minutes, to reflect the real world. :mrgreen:


Last edited by supermabel1 on Fri November 12th, 2010, 15:10 GMT, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri November 12th, 2010, 15:10 GMT 
Titanium Member
User avatar

Joined: Tue March 27th, 2007, 20:24 GMT
Posts: 7829
smoke wrote:
The slow loading of threads is an even bigger problem, for me. That wasn't really a problem until recent months...
I experience this too. At first I thought it was my computer, but all other sites open quickly on multiple tabs. So, there must be something that's bogging things down.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu January 13th, 2011, 16:44 GMT 
Titanium Member
User avatar

Joined: Wed May 13th, 2009, 01:17 GMT
Posts: 6972
I imagine this isn't just me: the Search function has been unavailable today since at least 10:30 GMT (it's now 16:45 GMT). I wonder what's going on? Has the service provider commented yet?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group